27 Ağustos 2009 Perşembe

Ömre Bedel


Foxta yeni dizi başladı:Ömre Bedel. Töre ile ilgili klasik bir muhabbeti var. Murat Han'la Begüm Bingören oynuyor. Bu kadarını anladım ama pek bir şeye benzemeyen söz konusu dizide Mehmet Ali Nuroğlu'nun ne işi var diye de sormadan edemedim. Asıl mesele başka ama. Murat Han'ın oynadığı başrol tipi, Türk dizi ve sinema tarihinin en psikopat cümlesine imza attı:

-Her gece kocanın yanında uyuyacak, her sabah onun yanında uyanacaksın. Ama içinde benim tohumumu taşıyacaksın!!

Öeh tarla mı sandım koçum sen bacıyı! Ama Türk dizisi anacım; kız kesin hamile kalacak, sonrada gidip Murat Han'a aşık olacak. Aşk her şeyi affeder mi diye sormuşlar tanıtımda...Kesin affeder, Türk dizisi ne de olsa. Olan Mehmet Ali'nin oyunculuk kariyerine oldu, yazık.

2 yorum:

  1. hakikate ne işi varmış orada o zat-ı muhteremin, sen git nokta gibi kaliteli filmde oyna sonra da ikinci sınıf bir dizide (anladığım kadarıyla) yardımcı oyuncuyu oyna, anlamadım ben bir şey :s

    YanıtlaSil
  2. diziye ilk bakmaya başladığımda iyi niyetimden taviz vermeyerek konuk oyuncu sandım ama evet, yardımcı oyuncu...derviş zaim filmlerinden sonra burada oynatmak için ne yaptılar hakikaten merak ediyorum.

    YanıtlaSil